Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Зоран Мијалков ги прозва политичарите: Бидете гости во нашите домови, па тогаш ќе се уверите во нашата мака (ВИДЕО)

0 504

По повод 3-ти Декември, Зоран Мијалков, родител на две дечиња со аутизам, упати поздрав до политичката елита:

“Ги повикувам политичарите да ни бидат гости во нашите домови, да видат како живееме и со што се соочуваме”!

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.