Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Клубот за џиу-џицу – Осенсеи, оствари одлични резултати на маѓународниот турнир Видовдан опен

0 83

Резултатите од маѓународниот турнир Видовдан опен се следни:

1.Ева Димитрова 1 место
2.Станислав Грпов 1 место
3.Данил Николиски 2 место
4.Христијан Јованов 3 место
5.Стефан Донев 4 место

Честитки до членовите на Осенсеи!
Би сакале да напомениме дека Станислав и Данил во двете борби остварија победи со фул ипон, но за жал Данил финалната ја загуби. Христијан Јованов, поради повреда, докторот не му дозволи да продолжи со втората борба. Ева Димитрова прикажа одлична борба со што го освои првото место. Стефан Донев поради големата конкуренција и силната категорија не успеа да стигне до медал.

Им честитаме на натпреварувачите и со овој турнир се одбележува крајот на оваа сезона, клубот Осенсеи, најави дека со тренинзи повторно ќе започнат од месец септември.

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.