Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Македонија може да и подзавиди на Африка: Мизерија од Гостивар го згрози македонското здравство (ФОТО)

0 181

Здравството на Македонија веќе со години оди во неповрат, факт пред кој и боговоите молчат.

Последните направени фотографии од Гостивар ја згрозија уште еднаш македонската јавност, ова е мизерија која ја нема ниту во здравството на Африка.

Граѓаните апелираат до властите да ги отворат очите и да ги отргнат секојдвените политики и демагогии, проблемите се реални и постојат, а решение веќе одамна нема!

Гостивар е само пример за целокупната слика на здравството во Македонија, еве дел од мизеријата на нашето здравство:

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.