Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

МВР објави оглас за вработување на 600 полицајци

0 51

Министерството за внатрешни работи денеска објави оглас за вработување на 600 полицајци во повеќе сектори низ Македонија.

Во огласот се наведени потребните услови за да може некој да конкурира. Меѓу другото, потребно е најмалку средно образование, добро познавање на македонскиот јазик, одредена височина за жени и за мажи и посебни психо-физички способности.

Конкурсот трае 15 денови.

На овој линк се сите потребни услови и документи :

https://mvr.gov.mk

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.