Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Миленко се обрати кон македонскиот народ: Нека не ве лаже Заев, син ми Борис извади пасош на Република Македонија

0 1,211

Миленко Неделковски, често објавува свои ставови и аналитики на својот ФБ профил, а овој пат објави фотографија од ново издадениот пасош на својот син, укажувајќи на следново:

Нека не ве лаже Заев!

Нека се дерат идиотите “северна”, “северна”…

Син ми Борис денеска си извади пасош.

ЗА СЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ ТОА СИ Е ПАСОШ НА ГРАЃАНИН НА РЕ ПУ БЛИ КА МА КЕ ДО НИ ЈА.

 

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.