Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Ниту минатата година, а ниту ова лето Северна доби датум за преговори, ЕУ за Македонија ќе одлучува на есен

0 93

Ваква одлука донесоа денес министрите за надворешни работи на Унијата
ВАШИНГТОН —
Mинистрите за надворешни работи на земјите – членки на Европската Унија се договорија да го разгледаат прашањето за отворање преговори со Северна Македонија во октомври.

Тие одлучија дека ова е важно прашање и поради ограниченото време на него ќе се навратат не подоцна од октомври годинава.

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.