Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Панчо од ДНК и Сандра Африка на автобуска станица во Штип, каде ли ќе патуваат?

0 47

Како и секој викенд, така и овој кој веќе е зад нас, помина во знакот на забавата.

Штип е познат по добрата журка, убавите девојки и момчиња, но за да бидат сите на едно место, предизвик е да се направи добра програма низ штипските локали.

Сандра Африка која гостуваше во диско клуб, и Панчо кој имаше свој настап во познато кафуле, се сретнаа на автобуска “постојка” за да направат заедничка фотографија.

Штип има бројни “позерски” места, па се прашуваме … зошто познатите пејачи ја избрале баш оваа локација?

 

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.