25 C
Штип
22/05/2019 | 15:56
АПЕРКАТ.МК
Видеа Македонија Настани на денот

Поплава во СЈО, уништени доказни материјали? (ВИДЕО)

Се’ во животот си има свој век на траење, па така и СЈО!

Во поплава од пукната цевка од парно во подрумските простории на СЈО минатата недела, уништена е дел од документацијата за три предмети: „Империја“, „Триста“ и „Шпион“.

Слични статии

Се вчитува....