Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Тамара заминува од Македонија: Тодевска се пофали со настапи во Шпанија!

0 439

После грешките во изведувањето на националната химна, Тамара Тодевска одлучи да замине од Македонија …

Преку социјалните мрежи, Тамара објава дека започнува интернационална кариера!

Стартот е на 5. октомври со настап во Мадрид.

Еве како изгледа нејзината програма:

5.10. – Madrid
2.11 – Aarhus
30.11 – Cologne

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.