Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

„Телекабел 074“ предизвика “земјотрес”, преку рушење на рекорди ги стресе останатите оператори!

0 507

Без обврзувачки договори може да понуди само компанија која нема страв од неуспех и компанија која гарантира квалитет и беспрекорна услуга.

“Телекабел 074”, оваа година одржа лекција во Македонија.

Агенцијата за електронски комуникации ги објави најновите податоци за уделот на операторите според број на претплатници кои користат две електронски комуникациски услуги врзани во пакет во првиот квартал 2019 година. Најголем пазарен удел има Роби со 41,81% потоа следуваат Македонски Телеком со 33,64%, А1 Македонија 21,43% и останатите оператори со 3,12%.

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.