Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Штип го демнеат сериски “убијци” на автомобили: Денес запалено возило во Караорман

0 699

Серискиот пироман, потворно пали овој пат жртва е “VW Touareg“

Штипскиот сериски пироман, продолжува со серијата на палење автомобил. Запалени две, да се сврти вниманието.Запален мерцедес, да се потврди присутноста на серискиот убиец на автомобили.

Серискиот убиец, палач на автомобили, својата манија ја потврди и денеска палејќи во приградската населба Караорман.Запален е автомобил, односно џип на германскиот производител на народни возила со име “Туарег“.

Штипските истражители го потврдија палењето, кое не било на висината на претходните задачи бидејќи возилото претрпело неживотно загозувачки изгореници, народски кажано изгореници имал “Таурегот“ од втор степен.

Мотивите се непознати, но кај и да е серискиот пироман, наскоро повторно ќе запали некое количе.

Напиши Одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.