25 C
Штип
22/05/2019 | 16:46
АПЕРКАТ.МК

Категорија: Face of the Week

Face of the Week HER

Интервју со Деспина Царева – Face of the Week

Стефан Колевски
Во рубриката Face of the Week разговараме со Деспина Царева,  познат модел на македонската јавност кој плени со својот изглед и појава. Нудиме шарм, луксуз
Face of the Week HIM

Интервју со Петар Костовски – Face of the Week

Стефан Колевски
Пред самиот почеток, како би се опишал Петар Костовски пред нашата читателска публика, кој е Петар – кратко CV? Петар Костовски е млада позитивна личност,