25 C
Штип
22/05/2019 | 16:02
АПЕРКАТ.МК

Категорија: Мултимедија

Видеа Македонија Настани на денот

Поплава во СЈО, уништени доказни материјали? (ВИДЕО)

Стефан Колевски
Се’ во животот си има свој век на траење, па така и СЈО! Во поплава од пукната цевка од парно во подрумските простории на СЈО