Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

Face of the Week

Интервју со Владимир Тодоровски – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал Владимир Тодоровски пред нашата читателска публика, кој е Владимир - кратко…

Интервју со “Nickarth” – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал “Nickarth” пред нашата читателска публика, кој е “Nickarth” - кратко CV?…

Интервју со Симеон Коруноски – Face of the Week

Во рубриката Face of the Week разговараме со Симеон Коруноски, млад и амбициозен пејач со огромен потенцијал,…

Интервју со Деспина Царева – Face of the Week

Во рубриката Face of the Week разговараме со Деспина Царева,  познат модел на македонската јавност кој плени со…

Интервју со Петар Костовски – Face of the Week

Пред самиот почеток, како би се опишал Петар Костовски пред нашата читателска публика, кој е Петар - кратко CV?…