Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!

За Нас

АПЕРКАТ.МК е портал на кој можете да најдете најразлични информации од регионот па и целиот свет. Доколку имате информација која сакате да биде споделена со јавноста, контактирајте не слободно преку контакт формата подолу или на нашиот емаил кој се наоѓа од десната страна на оваа страница.

Испрати ни порака

Контакт Информации

Борис Кидрич 18/33,
Скопје Македонија

Емаил: contact@aperkat.mk
Вебстрана: aperkat.mk