Ексклузивности, актуелности и медиум од доверба!
Отворена Ознака

куче

Пријавете ако ве нападне куче – Град Скопје ќе ви исплати од 60.000-180.000 денари

Секојдневно полициските билтени се полнат со вести за скопјани и скопјанки нападнати од кучиња скитници, но ваков проблем нема само во Скопје, туку и во сите градови низ Македонија. Последниот случај е завчера на Плоштадот Македонија. Во…